De woonprofessionals van Kok Wooncenter

6 augustus, 2022

“Als Kok Wooncenter hebben we inmiddels 55 jaar ervaring met het maken van persoonlijke interieurs.” Het team geniet er elke dag weer van om in ontspannen overleg haar kennis en ervaring in te kunnen zetten. Met het creatieve advies op maat blijven ze altijd dicht bij jou als klant. Dan ontstaat er vanzelf een klik waarmee zij samen met jou tot een perfect interieur komen.

De interieurwinkel vol wooninspiratie!

GA NAAR KOK WOONCENTER

Dicht bij huis

Waarom zou je verder zoeken als het beste design om de hoek wordt gemaakt? Bij Kok Wooncenter vind je de grootste collectie Dutch Design van Midden-Nederland. Design dat bekend staat om kwaliteit, vormgeving, comfort, afwerking en goede service. Ook uit zorg voor de planeet vinden zij het belangrijk om de meubels lokaal te betrekken. En ze willen natuurlijk graag die prachtige maakindustrie van Nederland levend houden!

Onze woonprofessionals

“We signaleren als woonteam meer dan ooit het verlangen naar een positieve plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, maar ook prettig kunt werken als het nodig is. Dit is dan ook een aangewezen moment om je huis naar een nieuw niveau van comfort en luxe te tillen. Dan begin en eindig je elke dag positief.”

Persoonlijk advies en maatwerk

Je kunt nog zulke fantastische meubels in huis halen, maar als er geen visie achter het totale interieur zit, mis je sfeer, eenheid en karakter. Allemaal dingen die niet via internet te bestellen zijn. Net als gerichte aandacht, persoonlijk advies en maatwerk. Bij Kok Wooncenter krijg je dat allemaal wél. Met de coaching van hun ervaren experts wordt je interieur een comfortabele plek om te wonen, die perfect aansluit op jouw levensstijl en smaak.

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!