Dit zijn dé herfsttrends die je straks in elke huiskamer ziet

12 oktober, 2018

De kleuren van deze herfst zijn knus en warm

 

De zomer is definitief achter de rug. De lange avonden in de achtertuin zijn voorbij, voor de deur staan de avonden in en rondom de sofa. Want de dagen worden kort, het weer wordt nat en de temperaturen laag. En het deert ons niet. Want de herfst is het ultieme moment om de huiskamer onder handen te nemen. In welke kleuren dompel jij je kwasten dit jaar onder?

 

Honingwarm is dé interieurtrend van deze herfst en 2019

Trendwatchers zijn unaniem: honingwarm staat dit jaar synoniem aan de herfst. De kleur staat voor nieuwe energie, optimisme en zingeving: precies wat we allemaal zoeken nu we beetje bij beetje beginnen af te tellen naar de kortste dagen van het jaar.

Honingwarm – ook bekend als spiced honey – symboliseert de zingeving die we allemaal zoeken in de donkere dagen voor kerst. De kleur symboliseert de belangrijkste rollen die ons interieur in ons leven vervult: denken, dromen, liefhebben en handelen.

 

Eindeloos combineren met spiced honey

Het grote voordeel van spiced honey is de ongekende creativiteit waarmee je deze basiskleur kunt toepassen. Waar voorgaande jaren soms kleurtrends lieten zien die zich lastig lieten combineren, blinkt honingwarm uit in veelzijdigheid.

Spiced honey laat zich makkelijk combineren met de accenten die de uiteindelijke uitstraling bepalen. Ga je voor een levendige stijl? Combineer dan met joyful ruby. Liever een rustgevend accent? Dan gaat pink nudity hand in hand met honey. Toch liever een tijdloze, chique stijl? Door te combineren met roze en zacht grijs, creëer je een gevoel van rust en luxe.

Dankzij de subtiele gouden tint, zorgt spiced honey voor een nieuw gevoel van warmte, van aardse tinten tot opvallend felle kleuren. Samen zorgen ze voor een unieke sfeer, die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Jouw huis, jouw stijl

Kortom: deze herfst straalt optimisme uit. Warm en rustgevend, symbolisch voor de mooie kanten van het leven. En dat optimisme zie je ook terug in de nieuwste collecties.

Zoek jij nog naar inspiratie voor jouw nieuwe interieur? Onze woonwinkels hebben de nieuwe collecties binnen en geven graaf een voorproefje op jouw nieuwgevonden rust.

https://hetorigineel.nl/de-winkels/

Bekijk Spiced honey op jouw muren.

Download de gratis Flexa Visualizer App en bekijk hoe je muren eruitzien met deze kleuren.

 

 

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!