Hoefsloot Wonen

28 juni, 2022

Hoefsloot Wonen is een familiebedrijf dat al vijf generaties met veel plezier mooie interieurs maakt. Het team bestaat uit ervaren en enthousiaste vakmensen, die graag met elkaar samenwerken om tot het mooiste resultaat te komen. Door mee te denken, adviezen te geven en creatieve oplossingen aan te dragen, creëren zij samen met u een bijzonder interieur. Het Origineel sprak met hen.

“Voor ons hoogwaardige assortiment selecteren we enkel merken waar we helemaal achter staan. Duurzame kwaliteit, fraai design, ultiem comfort, flexibel maatwerk, planeetvriendelijkheid en goede nazorg, zijn voor ons essentieel. De nadruk ligt op originele en tijdloze ontwerpen. Zo’n zestig procent is ‘Dutch Design’ met daarnaast merken uit Duitsland, Zwitserland en Italië. We presenteren onze collecties met overzicht en stijl. Daardoor wordt het kiezen van meubels, vloeren, raambekledingen en accessoires een feest. Of je nu een los item nodig hebt of een compleet nieuw interieur”.

MEER OVER HOEFSLOOT

Het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke interieurs op maat, dat is waar wij enthousiast van worden. Daar hebben we onze winkel en ons team volledig op ingericht. Bij ons kun je in een inspirerende setting op je gemak het nieuwste meubeldesign bekijken en ervaren. Onze binnenhuisadviseurs en stylisten zetten in ontspannen overleg hun uitgebreide kennis en ervaring in om je te adviseren. Zo kunnen we samen een aantrekkelijk interieur samenstellen, waarin je leven comfortabeler voelt dan ooit.

Als alle meubels en accessoires zijn uitgezocht en het perfecte interieurplan is gemaakt, volgt de kroon op het werk: de daadwerkelijke uitvoering. Het enige wat je dan zelf nog hoeft te doen is kijken en genieten hoe je interieur gestalte krijgt. “Wij nemen de tijd om alles efficiënt en vlekkenloos te realiseren bij jou thuis.” Bij Hoefsloot Wonen maken ze het verschil door vakmanschap, de liefde voor wonen en het oog voor detail waarmee ze te werk gaan. We staan ook altijd klaar voor advies en hulp achteraf, of het nu gaat om onderhoud, slijtage, schade of wat dan ook.

Hieronder een greep uit het assortiment.

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!