Hoefsloot Wonen

23 november, 2017

In onze winkel ontbreekt het niet aan woonideeën. Je kunt er heerlijk op een ontspannen manier inspiratie opdoen. Wij maken onze eigen keuze in collecties die nationale en internationale fabrikanten op de markt brengen, waarbij de nadruk ligt op originele en tijdloze ontwerpen. Zo’n 60 procent is Dutch Design met daarnaast merken uit Duitsland, Zwitserland en Italië. Het team van Hoefsloot streeft altijd naar een interieur waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen. Een duurzaam interieur voor jarenlang woonplezier, dat is waar wij voor staan.

De favoriet van Bart Hoefsloot

Riva 1920 Liam Iron

 

Design

De Liam Iron van Riva is een tafel met een bijzondere vormgeving dankzij het asymmetrisch onderstel. Door de stalen voetplaat en de constructie die onderin het blad zit verwerkt houdt de tafel zich perfect in balans. Met zijn pure vorm en een blad dat lijkt te zweven is de Liam een tafel waar je aan alle kanten met gemak kunt aanschuiven.

 

Ontwerper

De Liam tafel is een ontwerp van Maurizio en Davide Riva. Samen met hun zus Anna zijn zij de derde generatie binnen het Italiaanse familiebedrijf. Het streven naar kwaliteit, duurzaamheid en perfectie is wat deze ontwerpers zo eigen maakt. De Riva familie staat bekend om haar passie voor hout.

 

Achtergrond

Riva 1920 is een Italiaans familiebedrijf dat sinds 1920 massief houten meubels maakt. In samenwerking met internationale ontwerpers zoals Pininfarina en Arbizzoni produceert Riva puur Italiaans vakmanschap. De massief houten meubelen worden met de hand vervaardigd en Riva handelt volgens het FSC keurmerk. Dit systeem zorgt ervoor dat de bossen door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

 

Interieur

De Liam is zo ontworpen dat hij eigenlijk in verschillende interieurs toegepast kan worden. Met de keuze tussen de uitvoering eiken of noten, met of zonder noesten, is deze tafel veelzijdig en tijdloos. Zowel in moderne als de iets klassiekere interieurinrichtingen komt deze tafel prachtig tot zijn recht. Het massieve hout geeft sfeer en straalt warmte uit.

 

Voorkeursplek

De Liam komt het best tot zijn recht op een centrale plek in een ruimte. De tafel is vanaf alle kanten interessant en mag dan ook best wat aandacht krijgen, maar dat gebeurt toch wel.

 

Prijskaartje

De Liam Iron heeft een prijs vanaf 4.150 euro.

 

Toch in de buurt?

Onze winkel is gevestigd op loopafstand van de nieuwe Intratuin in Elst. Arnhem en Nijmegen zijn twee prachtige steden met veel bezienswaardigheden. Nijmegen is de oudste stad van Nederland en daardoor rijk aan historie. In Arnhem is park Sonsbeek heerlijk om te vertoeven op warme zomerdagen en ook hier vindt men een bijzondere geschiedenis door de Slag om Arnhem in 1944.

Hoefsloot Wonen
Pascalweg 4
6662 NX Elst
Telefoon: 0481 350 850
E-mail: info@hoefsloot.nl

Openingstijden
Ma. Gesloten
Di.   
Wo. 
Do.  
Vr.   
Za.   0
Zo.   

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!