Interieur op zijn best bij Van der Wal

30 oktober, 2022

De wereld verandert snel. We verlangen met z’n allen daarom sterker dan ooit naar een rustpunt en een plek van positiviteit. Een stek waar je helemaal jezelf kunt zijn met je geliefden. Waar je zorgeloos kunt ontspannen en genieten, maar ook prettig kunt werken op momenten dat het nodig is. Dit is dan ook een aangewezen moment om je interieur naar een nieuw niveau van comfort, luxe en esthetiek te tillen. Dan begin en eindig je elke dag in een aantrekkelijke omgeving vol positieve energie.

De ultieme comfort zone

Het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke interieurs op maat, dat is waar ze bij Van der Wal enthousiast van worden. “Daar hebben we onze winkel en ons team volledig op ingericht. Bij ons kun je in een inspirerende setting op je gemak het nieuwste meubeldesign bekijken en ervaren.”

De mooiste merken, vakkundig advies

De interieuradviseurs en stylisten van Van der Wal zetten hun uitgebreide kennis en ervaring in om je te adviseren. Zo kunnen ze samen een aantrekkelijk interieur samenstellen, waarin je leven comfortabeler voelt dan ooit. “Voor ons hoogwaardige assortiment selecteren we enkel merken waar we helemaal achter staan. Duurzame kwaliteit, fraai design, ultiem comfort, flexibel maatwerk, planeetvriendelijkheid en goede nazorg, zijn voor ons essentieel.” Daarom presenteren zij hun collecties met overzicht en stijl. Daardoor wordt het kiezen van meubels, vloeren, raambekledingen en accessoires een feest. Of je nu een los item nodig hebt of een compleet nieuw interieur. Als alle meubels en accessoires zijn uitgezocht en het perfecte  interieurplan is gemaakt, volgt de kroon op het werk: de daadwerkelijke uitvoering. Het enige wat je dan zelf nog hoeft te doen is kijken en genieten hoe je interieur gestalte krijgt.

“We leggen er veel eer in om alles efficiënt en vlekkeloos te realiseren bij jou thuis. Onze mensen maken het verschil door het vakmanschap, de liefde voor wonen en het oog voor detail waarmee ze te werk gaan. We staan ook altijd klaar voor advies en hulp achteraf, of het nu gaat om  onderhoud, slijtage, schade of wat dan ook. Als het nodig is, zijn we er zelfs buiten de reguliere winkeltijden voor je.”

GA NAAR VAN DER WAL

Auping dealer

Een goed bed ondersteunt een goede nachtrust en dat is voor 70% afhankelijk van je matras. Bij de keuze van het juiste slaapsysteem zijn de
mogelijkheden eindeloos. Bij Van der Wal helpen ze je graag!

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!