Modern wonen met Gort

2 oktober, 2022

Bij Gort Modern Wonen hebben ze alleen merken in het assortiment die aan hoge eisen voldoen. Duurzame kwaliteit, fraai design, ultiem comfort, flexibel maatwerk, planeetvriendelijkheid en goede nazorg, zijn voor hen essentieel. De kroon op het werk is de daadwerkelijke uitvoering. Ook dat houden zij helemaal in eigen hand, zodat het efficiënt en zorgeloos verloopt. “Onze mensen maken het verschil door hun vakmanschap, de liefde voor wonen en het oog voor detail waarmee ze te werk gaan. We staan ook altijd klaar voor advies en hulp achteraf. Laat ons ook uw interieur naar een hoger plan brengen. Dan begint en eindigt u elke dag in een aantrekkelijke omgeving vol positieve energie.”

GA NAAR GORT MODERN WONEN

Door het ontbreken van enig recht vlak is de Daydreamer relaxfauteuil genereus en nestelbaar. Een moederschoot om na een uitdagende dag in te ontspannen. Precies de ervaring die van Jori verwacht wordt. De compacte afmetingen, de golvende voet –beschikbaar in diverse lakkleuren– en de bekleding in stof en leer, maken het helemaal af.”

Het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van zulke persoonlijke interieurs, helemaal op maat, dat is precies waar ze bij Gort Modern Wonen enthousiast van worden. Bij hen kun je de nieuwste meubels bekijken en ervaren.  De stylisten en interieurarchitecten van Gort Modern Wonen zetten met veel persoonlijke aandacht hun uitgebreide kennis en ervaring in om een compleet interieur te ontwerpen.

Ontdek de mooiste eetkamertafels in onze zorgvuldig samengestelde collectie”

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!