Mokumono Cycles

11 mei, 2017

Een prachtig Nederlands design, een sterke en lichtgewicht aluminium frame, high-end componenten en een geweldige rijervaring: Mokumono is een fiets die er net zo goed als hij rijdt.

Licht en sterk
Geïnspireerd door de manier waarop auto’s worden gebouwd, worden de Mokumono fietsframes gemaakt van twee platen aluminium die in een vorm gedrukt worden en vervolgens met lasers aan elkaar gelast worden.

Oer-Hollands product
Hier in Nederland produceert Mokumono Cycles hoge kwaliteit, lage onderhoudskosten fietsen met behulp van state of the art productietechnieken

Een mooie en betaalbare fiets van Dutch Design. ‘Die zie je nauwelijks meer’, aldus Bob Schiller, oprichter van Mokumono, Hij ontwierp daarom als afstudeerproject een fiets die goedkoop en snel kan worden gebouwd.


Mokumono

De Mokumono is beschikbaar in vier kleuren: glanzend wit, mat zwart, een diepe metallic blauw en een diep metallic rood.

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!