Slijkhuis Interieur Design

11 oktober, 2017

De zoektocht naar het perfecte interieur. Waar moet je beginnen? Door de komst van het Internet is er zoveel te vinden. Maar wat is jouw persoonlijke woonstijl? En welke kleuren, meubels en stoffering passen daarbij? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar. Door middel van een persoonlijk interieuradvies komen we tot het interieur waarin jij je helemaal thuis voelt. Van kleine tot grote projecten, zowel particulier als zakelijk. Of je nou in een rijtjeshuis woont of in een villa, en of je nou alleen je woonkamer wilt restylen of het complete interieur wilt veranderen: samen realiseren we jouw persoonlijke woonstijl.

De favoriet van Eric Slijkhuis

De bank Bellice van Leolux

De hoekbank Bellice nodigt uit om plaats te nemen. Of je nou actief wilt zitten of juist relaxed wil liggen. Alle meubels van Leolux worden gemaakt met echt vakmanschap en dat voel en zie je. Dat is bij de Bellice niet anders. Je ziet het in de handmatig afgeknoopte siernaden en de los gestoffeerde kussens en je voelt het in het (zit)comfort.

We verkopen de Bellice graag aan onze klanten. Niet alleen omdat deze stijlvolle bank in bijna ieder interieur past, maar ook omdat de bank modulair opgebouwd is. Dit zorgt ervoor dat we de bank altijd zo kunnen maken dat deze naadloos past op de juiste plek in het interieur én voorziet in de wensen die de klant aan een bank stelt. Er zijn meer dan 50 verschillende aanbouwelementen, onderstellen, armvarianten en comfortopties. En kies je voor stof of leer? Hoog of laag? Smal of breed? De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Designer

De bank Bellice is ontworpen door Norbert en Silja Beck van Beck Design in opdracht van Leolux. Norbert en Silja vertellen zelf over het ontwerp van de Bellice:

Bij het ontwerp van de Bellice draaide het om het ontwerpen van een karaktervolle, elegante, maar ook een bescheiden bank. Bellice is geen standaard modulaire bank, aangezien de opbouw heel doordacht is. Zo is de bekleding altijd aan de grootte van de bank aangepast. De banken hebben een vaste buitenvorm. Daar wordt niets ‘tegenaan gezet’ maar het is alsof de bank uit één stuk gemaakt is.

 

Achtergrond

Als Norbert en Silja Beck een meubel ontwerpen proberen ze het een sterk eigen karakter mee te geven of overleggen juist zo lang totdat ze uiteindelijk op iets heel simpels uitkomen.

Norbert: ‘Maar daarnaast hebben dingen natuurlijk ook een innerlijke waarde: klanten kopen niet alleen een product maar ook een verhaal, een ontstaansgeschiedenis. Wij streven altijd naar om een optimale relatie tussen mens en natuur te realiseren in de zin van duurzaamheid en verantwoordelijkheid’.

 

Interieur

Deze bank past uitstekend in een moderne woning met een tijdloze uitstraling. Maar zelfs in een klassiek interieur kan hij prima staan, met z’n eenvoudige lijnen zou hij daar ook zeker niet misstaan.

 

Voorkeursplek

De Bellice is de perfecte bank voor bij de tv en de haard in combinatie met een relax fauteuil. Het is een echte leefbank.

 

Toch in de buurt?

Neem een kijkje bij Villa Mondriaan, een museum over de jonge jaren van Piet Mondriaan. Ga lekker en gezond lunchen bij Gusto (https://www.beleefgusto.nl/) of loop binnen bij ddbags (https://www.ddbags.nl/) voor prachtige handgemaakte tassen.

 

Slijkhuis Interieur Design
Jonenstraat 14
7101 GA Winterswijk

Telefoon: +31 (0)543 515 520
E-mail: info@slijkhuis-interieur.nl

 

Openingstijden

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 tot 18.00 uur
  • Zaterdag: 09.30 tot 17.00 uur

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!