Smellink

9 oktober, 2022

De mooiste merken zijn al jaren hofleverancier bij Smellink. Zij bezoeken de internationale meubelbeurzen in Keulen en Milaan en zorgen altijd voor de mooiste en meest actuele collectie. Daarom zeggen ze met trots… de mooiste merken in Twente vind je bij Smellink Wonen + Design.

De mooiste merken in Twente

Het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke interieurs op maat, dat is waar zij bij Smellink enthousiast van worden. Daar hebben ze de winkel en het team volledig op ingericht. Het team bestaat uit vakmensen met passie voor interieur. Zo kunnen ze samen met jou jouw interieur samenstellen.

“Voor ons hoogwaardige assortiment selecteren we enkel merken waar we helemaal achter staan. Duurzame kwaliteit, fraai design, ultiem comfort, flexibel maatwerk, planeetvriendelijkheid en goede nazorg, zijn voor ons essentieel. We presenteren onze collecties met overzicht en stijl.” Daardoor wordt het kiezen van meubels, vloeren, raambekledingen en accessoires een feest. Of je nu een los item nodig hebt of een compleet nieuw interieur.

Het perfecte interieurplan

Als alle meubels en accessoires zijn uitgezocht en het perfecte interieurplan is gemaakt, volgt de kroon op het werk: de daadwerkelijke uitvoering. Het enige wat je dan zelf nog hoeft te doen is kijken en genieten hoe je interieur gestalte krijgt. “Onze mensen maken het verschil door het vakmanschap, de liefde voor wonen en het oog voor detail waarmee ze te werk gaan.”

 

“We staan ook altijd klaar voor advies en hulp achteraf, of het nu gaat om onderhoud, slijtage, schade of wat dan ook. Als het nodig is zijn we er voor je.”

GA NAAR SMELLINK WONEN + DESIGN

Met meer dan 90 jaar ervaring is Smellink Wonen + Design een echt familiebedrijf waar nu ook de vierde generatie zijn entree heeft gedaan. Door de lange ervaring en historie van meubelmakerij tot design winkel is Smellink uitgegroeid tot een vertrouwde naam in Twente op het gebied van wonen.

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!