Spectaculaire en originele plekken om te overnachten

29 juni, 2017

Heeft u al een vakantiebestemming?


Een nacht slapen in een krankzinnige Skylodge Adventure Suite in Peru,  Pure luxe in Spanje, zwemmen met uitzicht op de skyline van Singapore, een nachtje in een ijsiglo in de Finse wildernis en wakker worden in een onderwaterkamer langs de kust van Tanzania of Dubai. Klikt waanzinnig, dus waarom niet? Je wilt niet meer anders als je de foto’s hebt gezien.

Skylodge Adventure Suites voor de avonturiers

Gelegen in de Sacred Valley of Cuzco, Peru, biedt de exclusieve Skylodge Adventure Suites u de mogelijkheid om te slapen in een helder doorzichtige hangende slaapkamer, waarmee u het indrukwekkende uitzicht op deze magische en mystieke vallei kunt waarderen.
Om te slapen bij Skylodge, moeten mensen 400 meter klimmen langs een trap van staalkabel of wandelen over een onverschrokken pad door ziplines. Een nacht op deze plek maakt uw dromen waar. Klik op de afbeelding en bekijk de video.

Hotel Marqués de Riscal, a Luxury Collection Hotel, Elciego

In het Rioja-gebied van Spanje kom je dit spectaculaire hotel tegen. De diepe paarse kleuren in het dak herinneren aan de kleur van de druiven die in de omliggende wijngaarden groeien.

Een combinatie van design, kunst, gastronomie, wijn en het weelderige landschap maakt dit alles tot een memorabel verblijf.

Het luxe interieur van het hotel draagt ​​de onmiskenbare stempel van het ontwerp van Frank Gehry. Kantelde muren, zigzag ramen, hoge plafonds en een scala aan op maat gemaakte details. Het hotel beschikt over 43 kamers en suites.

Icehotel Jukkasjärvi, Zweden

Het ijshotel ligt in het plaatsje Jukkasjärvi, 200 kilometer boven de poolcirkel. Een prachtig winterlandschap met uitgestrekte bossen, besneeuwde heuvels en bevroren meren.

Nieuw in 2017 is het IJshotel 365
ICEHOTEL 365 is een permanente structuur die luxe suites omvat, elk met prive-ontspanningsruimte en badkamer. Allemaal handgesneden door geselecteerde artiesten. Evenals een grote ijsbar die champagne serveert en een ijssalon. Deze ijservaring kan het hele jaar door worden bezocht en wordt in de zomermaanden door zonnepanelen gekoeld.

Bij Icehotel gaat alles om ijs en creativiteit met kunst als resultaat.
Elk jaar nemen zo’n 40 artiesten aan Icehotel deel. Het idee dat een paar weken hard werken en maanden van planning en voorbereiding uitmonden in iets dat slechts enkele maanden bestaat, is in sommige opzichten een bitterzoet gevoel.

 Marina Sands hotel, Singapore

Bekijk Singapore vanaf grote hoogte terwijl u een duik neemt in het ongelooflijke 57-verdiepingen hoge infinity zwembad. Dit iconische hotel torent hoog boven de baai uit. Het heeft ’s werelds grootste zwembad op het dak, een museum, twee grote theaterzalen, zeven sterrenrestaurants, twee drijvende Crystal Pavilions, een schaatsbaan en het grootste casino ter wereld met 500 tafels.

Het project werd gebouwd door de Israëlisch architect Moshe Safdie, die onder meer de Gallery of Canada heeft ontworpen.

The Mantra resort, Tanzania

Een unieke bestemming voor snorkel- en duikliefhebbers. U slaapt onder waterniveau waar de mooiste vissen voorbij komen.

Het landingsdek, op zee niveau, heeft een lounge en badkamerfaciliteit. Een ladder leidt naar het bovendek waar kunt u genieten van de zonsondergang, de sterren, planeten en de Melkweg.

Dan beneden – het magische gevoel van liggend op een zacht tweepersoonsbed omringd door glazen ruiten waar je bijna 360 graden onder water kunt kijken. Kijken naar rifvissen en andere prachtige, exemplaren.

Mihir Garth Rajasthan, India

Op het eerste gezicht lijkt dit een zandkasteel in de woestijn. Maar niets is minder waar. Het indrukwekkende Mihir Garh boutique hotel is een sprookjesburcht in Jodhpur’s ruige Thar woestijn. Mihir Garh betekent ‘Fort of the Sun’.

ION, Iceland

Spot het Noorderlicht in IJsland. Het hotel ligt op de tafelberg Hengill, op 18 km van het Thingvellir Nationaal Park, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het restaurant serveert Scandinavische specialiteiten en heeft een bar met een panoramisch, schilderachtig uitzicht. Het hotel heeft meerdere (design) awards gewonnen. Klik op de afbeelding en bekijk de video.

Restaurants met een schitterend uitzicht

Groyya Palazzese, Italië

Eet in een grot bij Hotel Grotta Palazzese in Polignano a Mare in Puglia, Italië, dat beroemd is om zijn restaurant dat in een originele kalksteengrot zit.

Torre d’Alta Mar (Barcelona, Spanje)

Een magnifiek 360 graden uitzicht over Barcelona. In dit restaurant kijkt u van 75 meter hoogte over de Spaanse stad.
‘S avonds laat of ’s ochtends vroeg, op ieder tijdstip van de dag heb je hier een schitterend uitzicht. Het restaurant is gelegen op de top van Torre de San Sebastián.

Piz Gloria – Zwitserland

In Mürren, Zwitserland vindt u het 360 draaiende restaurant Piz Gloria gelegen op de 2970 meter hoge Schilthoren in de Zwitserse Berner Alpen. Het restaurant dankt zijn naam aan de James Bond film ‘On Her Majesty’s Secret Service’.

Strofi – Athene, Griekenland

Dineren op een dakterras in Athene met een prachtig uitzicht op Acropolis, de 156 meter hoge tafelberg.

Le Jules Verne, Parijs, Frankrijk

Het Restaurant Le Jules Verne is gevestigd op ongeveer eenderde van de Eiffeltoren, in de Franse hoofdstad. Op een hoogte van 125 meter heeft u een fantastisch uitzicht over de lichtstad Parijs.

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!