Hoefsloot Wonen

EEN INTERIEUR WAARIN U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT.

Al meer dan 135 jaar is Hoefsloot Wonen een begrip in de regio als het gaat om designmeubelen en woninginrichting. Hoefsloot Wonen is een winkel waarin het niet ontbreekt aan woonideeën. Het bedenken van creatieve interieuroplossingen en een doordacht verlichtingsplan uitwerken, dat is hun specialiteit. De belangrijkste merken die worden gevoerd zijn Arco, Artifort, Foscarini, Gelderland, Pastoe, Leolux, Montis en Vitra. Het team van Hoefsloot streeft immer naar een interieur waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen. Een duurzaam interieur voor jarenlang woonplezier. Kenmerkend voor Hoefsloot Wonen is de persoonlijke en inspirerende aanpak. “Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis”.

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

KEURMERK

Het Origineel is een kwaliteitskeurmerk. Bij onze winkels tref je enkel originele ontwerpen van gerenommeerde ontwerpers en jong talent. Met Het Origineel kies je voor authentiek, eerlijk, hoogwaardig en duurzaam design in huis.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!