Jan Luppes Interieurs

Hét toonaangevend bedrijf op het gebied van moderne inrichting in Noord Nederland.

Jan Luppes Interieurs is een toonaangevend bedrijf op het gebied van moderne inrichting in Noord Nederland. De grootste collectie designmeubelen met diverse unieke stukken treft u aan op de Tramwijk zz 164 in Nieuw Weerdinge. Exclusieve meubelen en stoffering, tijdloos, modern, van nationale en internationale merken.

Al meer dan 100 jaar wordt er ondernomen door de familie Luppes , op dezelfde plaats in Nieuw Weerdinge, een familiebedrijf pur sang en dat voel je! Alle medewerkers hebben een passie voor wonen maar vooral ook een passie voor mensen. Ze hebben allemaal een oprechte interesse in u als klant en adviseren eerlijk, praktisch en verrassend. Uiteraard staan uw persoonlijke wensen centraal.

De meerwaarde die we leveren is voor u van wezenlijk belang, losse ingrediënten maken nog geen heerlijk gerecht, een aantal fraaie meubelen maken nog geen mooi interieur. Met al onze kennis en ervaring inventariseren wij uw wensen en eisen kijken we naar de mogelijkheden en zorgen voor een unieke invulling van uw woon of werk  ruimte.

Onze showroom is om te inspireren ideeën op te doen en te laten zien wie we zijn.
Jan Luppes Interieurs niet bezocht tijdens de zoektocht naar een nieuw , modern interieur? Dan heeft u iets gemist.

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

KEURMERK

Het Origineel is een kwaliteitskeurmerk. Bij onze winkels tref je enkel originele ontwerpen van gerenommeerde ontwerpers en jong talent. Met Het Origineel kies je voor authentiek, eerlijk, hoogwaardig en duurzaam design in huis.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!