KoK Wooncenter

50 jaar de woonprofessionals

Bladerend door oude fotoboeken met de opening van onze winkel in 1965 zagen we hoe de afgelopen vijftig jaar de woonstijlen en interieurs flink zijn veranderd, maar wat onveranderd is gebleven, is de interieurvraag: hoe maak je van je huis een thuis? Vanaf het begin stonden onze adviseurs al klaar om u als liefhebber van mooi en comfortabel wonen daarin te adviseren en dat is altijd zo gebleven. We hebben met ons bevlogen team Kok Wooncenter uitgebouwd tot een ultieme plek voor het vinden van een persoonlijk en bezield interieur. We voelen ons oprecht vereerd en gelukkig dat onze klanten generatie op generatie bij ons zijn blijven terugkomen om geïnspireerd te raken en een eigen woonstijl te ontwikkelen.

Kom langs in onze woonwinkel en maak een afspraak voor een deskundige en persoonlijk interieuradvies.

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

KEURMERK

Het Origineel is een kwaliteitskeurmerk. Bij onze winkels tref je enkel originele ontwerpen van gerenommeerde ontwerpers en jong talent. Met Het Origineel kies je voor authentiek, eerlijk, hoogwaardig en duurzaam design in huis.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!