KoK Wooncenter

DICHT BIJ JOU, DICHT BIJ ONSZELF
Als Kok Wooncenter hebben we inmiddels 55 jaar ervaring met het maken van persoonlijke interieurs op maat. Ons team geniet er elke keer opnieuw weer van om in ontspannen overleg onze uitgebreide kennis en ervaring in te kunnen zetten. Met ons creatieve advies blijven altijd dicht bij jou als onze klant én dicht bij ons zelf. Dan ontstaat er vanzelf een klik waarmee we samen tot een ultiem comfortabel interieur komen.

DICHT BIJ HUIS
Als het beste design bij je om de hoek wordt gemaakt, waarom zou je dan verder zoeken? Bij Kok Wooncenter vind je de grootste collectie Dutch Design van Midden-Nederland. Dutch Design is wereldwijd een begrip, met dank aan de aantrekkelijke vormgeving, de functionaliteit, het comfort, de kwaliteit, de perfecte afwerking en de goede service en nazorg. Ook uit zorg voor onze planeet vinden we het belangrijk om onze meubels van dichtbij te betrekken. En we willen natuurlijk graag die prachtige maakindustrie in Nederland levend houden!

DICHT BIJ DE TIJD
In de snel veranderende wereld van nu voelen we met z’n allen een sterk verlangen naar positiviteit. Naar een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn met je geliefden, maar ook prettig kunt werken op momenten dat het nodig is. Dit is dan ook een aangewezen moment om je huis naar een nieuw niveau van comfort, luxe en schoonheid te tillen. Laat ons ook jouw interieur op dat hogere plan brengen. Dan begin en eindig je elke dag in een aantrekkelijke omgeving vol positieve energie.

Graag tot ziens in onze design & interieurwinkel

Marcel Kok & Pauline Meijer & Team

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

KEURMERK

Het Origineel is een kwaliteitskeurmerk. Bij onze winkels tref je enkel originele ontwerpen van gerenommeerde ontwerpers en jong talent. Met Het Origineel kies je voor authentiek, eerlijk, hoogwaardig en duurzaam design in huis.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!