Melles

Melles interieur is meer dan mooi. We bieden u met veel plezier een unieke designbeleving. Ontdek een verrassend assortiment meubelen, woningtextiel en verlichting in een informele sfeer. Bij Melles vindt u bekende namen zoals o.a. Montis, Artifort, Linteloo, Leolux, van Besouw, Fischbacher, Artemide, Ingo Maurer en ook minder bekende maar zeer verrassende merken, speciaal voor u geselecteerd. We helpen u graag, maar u mag natuurlijk ook in alle rust even rondkijken.

Kom langs in onze winkel en ervaar een unieke woonbeleving. Bovendien wisselt onze collectie regelmatig zodat er echt altijd iets nieuws te beleven valt.

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

KEURMERK

Het Origineel is een kwaliteitskeurmerk. Bij onze winkels tref je enkel originele ontwerpen van gerenommeerde ontwerpers en jong talent. Met Het Origineel kies je voor authentiek, eerlijk, hoogwaardig en duurzaam design in huis.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!