Slijkhuis Interieur Design BV

De interieuradviseurs van Slijkhuis Interieur Design zorgen voor prachtige creatieve concepten voor zowel de woon- als de werkomgeving. U kunt bij ons design meubilair, stoffering, vloeren en accessoires kopen in zowel onze webshop als in onze woonwinkel in het Gelderse Winterswijk.

Onze woonwinkel en ons online assortiment met design meubilair wordt constant aangepast om mensen zo goed mogelijk mee te nemen in de verschillende stijlsferen en laatste woontrends. U maakt kennis met de mooiste gerenommeerde design meubelmerken. Laat u inspireren door onze design collectie!

Wij bieden onze klanten een prachtige collectie en zijn altijd op zoek naar nieuwe trends om onze woonwinkel en online collectie compleet te maken. Onze kracht ligt in het persoonlijke contact met de klant. De wensen en eisen van de klant kunnen wij hierdoor uitstekend vertalen in een interieur waar men zich prettig in voelt. Indien gewenst maken wij een schets voor de klant om te laten zien wat wij met de ruimte kunnen doen, maar ook hoe bestaande meubelen of bijvoorbeeld een waardevol erfstuk hierin kunnen worden gebruikt. Hierdoor krijgt u een prachtig interieur op emotie.

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

KEURMERK

Het Origineel is een kwaliteitskeurmerk. Bij onze winkels tref je enkel originele ontwerpen van gerenommeerde ontwerpers en jong talent. Met Het Origineel kies je voor authentiek, eerlijk, hoogwaardig en duurzaam design in huis.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!