Smellink Wonen + Design

Voor mooiste de mooiste design meubelen in Twente

Bij Smellink Wonen + Design kunt u terecht voor de mooiste design meubelen van Twente. Of u nu op zoek bent naar Minotti of Topform. Wij bezoeken internationale woonbeurzen in onder meer Milaan en Keulen. Zo zorgen wij altijd voor de mooiste en meest actuele collectie meubelen. Daarom durven wij met trots te zeggen: de mooiste merken in Twente vindt u bij Smellink Wonen + Design.

Smellink Wonen + Design staat garant voor vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit. Al ruim 80 jaar is Smellink een begrip in Twente op het gebied van wonen en design. Door de jarenlange ervaring en historie, van meubelmakerij tot design winkel, staat Smellink voor vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit. In 1950 begonnen in een pand aan de Molenstraat, is Smellink uitgegroeid tot een design winkel van formaat. Inmiddels al ruim 40 jaar gevestigd aan de Kleibultweg 31 in Oldenzaal. U vindt er een zeer uitgebreide collectie top design merken. Enkele jaren geleden is de collectie meubelen ook uitgebreid met prachtige design keukens van Bulthaup. Kom gerust eens langs en laat u inspireren.

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

KEURMERK

Het Origineel is een kwaliteitskeurmerk. Bij onze winkels tref je enkel originele ontwerpen van gerenommeerde ontwerpers en jong talent. Met Het Origineel kies je voor authentiek, eerlijk, hoogwaardig en duurzaam design in huis.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!