Van der Wal

Van der Wal interieurs is dé specialist op het gebied van tijdloos en modern wonen

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.

Van der Wal Interieurs is gevestigd in een mooi pand aan de rand van Leerdam. Wij beschikken over een grote showroom die het mogelijk maakt om onze kwaliteitsmeubelen en stofferingsafdeling op een mooie manier te presenteren. Binnen ons familiebedrijf werken adviseurs, monteurs en stoffeerders samen om het de klant naar de zin te maken. In ons lange bestaan hebben we ruim voldoende know how opgebouwd om de inrichting van uw woning volgens uw wensen te kunnen uitvoeren.  “Werken in mijn eigen zaak is elke keer weer een feestje” Mark Timmer – eigenaar

“Ik ben sinds 2000 eigenaar van Van der Wal Interieurs en ik ga nog steeds elke dag fluitend naar mijn werk. Ik wil graag dat de klanten die onze showroom bezoeken zich thuis voelen. Een goed advies, een goed kopje koffie of een hapje en een drankje en de juiste service horen daar bij.”

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

KEURMERK

Het Origineel is een kwaliteitskeurmerk. Bij onze winkels tref je enkel originele ontwerpen van gerenommeerde ontwerpers en jong talent. Met Het Origineel kies je voor authentiek, eerlijk, hoogwaardig en duurzaam design in huis.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!