Van der Vlist Interieur

28 april, 2022

Het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke interieurs op maat, dat is waar ze bij Van der Vlist Interieur enthousiast van worden. Daar hebben ze de winkel en het team volledig op ingericht. Bij hen kun je in een inspirerende setting op je gemak het nieuwste meubeldesign bekijken en ervaren. Daarnaast zijn zij specialist in de totaalafwerking van je woning. Van stijlvolle vloer- en wandafwerking tot sanitair en keukens. Alles in één hand. De interieuradviseurs en stylisten zetten in ontspannen overleg hun uitgebreide kennis en ervaring in om je te adviseren. “Zo kunnen we samen een aantrekkelijk interieur samenstellen, waarin je leven comfortabeler voelt dan ooit.”

“Voor ons hoogwaardige assortiment selecteren we enkel merken waar we helemaal achter staan. Duurzame kwaliteit, fraai design, ultiem comfort, flexibel maatwerk, en goede nazorg, zijn voor hen essentieel. Wij presenteren onze collecties met overzicht en stijl.” Daardoor wordt het kiezen van meubels, vloeren, raambekledingen en accessoires een feest. Of je nu een los item nodig hebt of een compleet nieuw interieur.

GA NAAR VAN DER VLIST INTERIEUR

Als alle meubels en accessoires zijn uitgezocht en het perfecte interieurplan is gemaakt, volgt de kroon op het werk: de daadwerkelijke uitvoering. Het enige wat je dan zelf nog hoeft te doen is kijken en genieten hoe je interieur gestalte krijgt. Bij Van der Vlist Interieur doen ze er alles aan om efficiënt en vlekkeloos jouw woning vorm te geven. “We maken het verschil door het vakmanschap, de liefde voor wonen en het oog voor detail waarmee wij te werk gaan.”

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!