Een geslaagd interieur met Jan Luppes

24 maart, 2022

De interieurarchitecten van Jan Luppes Interieurs komen vaak op verrassende ideeën die het leefgenot enorm kunnen verhogen. Aan de hand van schetsontwerpen bepalen zij samen met hun klant de koers. Als het plan voor een optimale indeling er is kunnen zij gericht het interieur daar op gaan afstemmen. Ook voor maatwerkontwerpen zoals haarden en inbouwkasten draaien
ze hun hand niet om.

Met grote gedrevenheid geven wij vorm aan het voor u ideale interieur”

Samenhang ontstaat ook door het smaakvol afstemmen van materialen, texturen en kleuren. En niet te vergeten een doordacht lichtplan. Goed licht maakt dat een huis ongemerkt perfect aanvoelt. Aan alles besteden ze bij Jan Luppes Interieurs aandacht, geen detail blijft onopgemerkt. Zij adviseren u zelfs adviseren bij de kunst aan de muur!

“Met grote gedrevenheid geven wij vorm aan het voor u ideale interieur. Kwaliteit in praktische zin is hiervoor altijd de basis. In combinatie met veel kennis en creativiteit ontwerpen we voor u een passend interieurplan. Meedenken, ideeën voorleggen en verrassen.”

Waar de consument vaak geneigd is te denken in een mooie kast, een mooie bank of leuke stoeltjes, denken ze bij Jan Luppes Interieurs in het geheel van het interieur. En daar gaat het uiteindelijk om, het totale eindbeeld en dat is meer dan allemaal mooie meubelen in een ruimte. Van het invoegen van een nieuw meubelstuk in een bestaand interieur, tot het begeleiden van verbouw of nieuwbouw van een huis, zij zijn van alle markten thuis. Hun kennis, inzicht, unieke collecties en persoonlijke aandacht zijn er voor u als klant.

GA NAAR JAN LUPPES INTERIEURS

Om het persoonlijke in een interieur te krijgen moet je de moeite nemen het gesprek aan te gaan. Hoe leuk is het om samen met een goede en geschoolde begeleider van uw interieur iets moois te maken. Het is een investering in tijd en geld waar je over een langere tijd heel veel plezier aan hebt. Die zich in je wil verdiepen, in de mogelijkheden en onmogelijkheden van een ruimte. Dat helpt bij het maken van keuzes. Standaard bestaat bij Jan Luppes Interieurs dan ook niet. Met de kasten van bijvoorbeeld Interlübke kan alles, industrieel maatwerk.

Maatwerk

Kleuren, maten het is onbeperkt. Zij loodsen u door de grote hoeveelheid keuzes met op maat gemaakte ontwerpen en argumenten voor bepaalde keuzes en kleuren. U bepaalt en zij zorgen dat het wordt zoals u het wenst, maar dan meer dan u kunt verzinnen. “Onze kennis, creativiteit en ervaring helpen u om tot een beter eindresultaat te komen. Maak een afspraak en schuif bij ons aan tafel.”

Artikel delen via:

De winkels

Ontdek welke woondesignwinkel bij jou in de buurt het Origineel-keurmerk draagt.

MAGAZINE

Eén keer per jaar geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. In de nieuwe editie geven we je de beste adressen in Puglia, Italië. Haal het magazine gratis op bij de woondesignwinkel bij jou in de buurt!